TEKB 30 YAŞINDA

TEKB 30 Yaşında

Sosyal dayanışma ve örgütlülük bilinciyle kurulan eczacı kooperatifleri; eczacının zor zamanlarında ona umut olmuş, mesleki dayanışmanın sembollerinden  biri haline gelmiş, ilaç alım koşullarını iyileştirmiş, üretim ve dağıtım tekellerine karşı eczacı birlikteliğini geliştirmiştir.

Türk Eczacıları Birliği olarak güvenli ve adil bir ekonomik geleceğin teminatı olan kooperatiflerimizi geliştirmek ve güçlendirmek adına var gücümüzle çalışmamız gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor; eczacı kooperatiflerimizin üst birliği olan Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği’nin 30’uncu kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.