T.C.SAYIŞTAY BAŞKANLIĞI MENSUPLARI VE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUKLARI AİLE FERTLERİNİN İLAÇ TEMİNİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Eczacıları Birliği'nden 17.04.2018 tarih 3070 sayı ile gelen T.C. Sayıştay Başkanlığı Mensupları Ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine  ilişkin protokol hakkındaki duyuru ektedir. Bu kurumla sözleşme yapmak isteyen meslektaşlarımızın bilgisine sunulur.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

EK

Son Paylaşımlar

Eczanenizde bulunan miadı geçmiş Kontrole Tabi İlaçlar için imha süreci başlamıştır. Süreç aşağıdaki şekilde ilerlemektedir, 1-Renkli Reçete Sisteminden miadı geçen ilaçların kontrolü yapılır, 2-Miadı