TÜRKTIPSAN MOKSİFLOKSASİN IV İNFÜZYONLUK ÇÖZELTİ’NİN SATIŞ BLOKAJININ KALDIRILDIĞI HAKKINDA TİTCK DU

Türktıpsan Moksifloksasin IV İnfüzyonluk Çözelti’nin Satış Blokajının Kaldırıldığı Hakkında TİTCK Duyurusu

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 05.07.2021 tarihinde (bugün) “Tüm Sağlık Kuruluşlarının Dikkatine” başlıklı yayımlanan duyuru aşağıdaki şekildedir;

“Türktıpsan Sağlık Turizm Eğitim ve Ticaret A.Ş.’nin ruhsatına sahip olduğu “Türktıpsan Moksifloksasin IV İnfüzyonluk Çözelti” adlı ürünün incelemeler tamamlanıncaya kadar İlaç Takip Sistemi’nde satış blokajı uygulanmış olan P2102001-1 (SKT: 01/2023) partisinin gerekli inceleme ve analizleri tamamlanmış olup; ilgili parti yapılan inceleme ve analizler yönünden uygun bulunmuştur. Bu nedenle adı geçen ürünün P2102001-1 (SKT:01/2023) partisine uygulanan satış blokajının kaldırıldığı hususu ilgili sağlık mesleği mensuplarına önemle duyurulur.”

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.