PROGAS 40MG İ.V. ENJEKSİYONLUK LİYOFİLİZE TOZ İÇEREN FLAKON HAKKINDA TİTCK DUYURUSU

Progas 40mg İ.V. Enjeksiyonluk Liyofilize Toz İçeren Flakon Hakkında TİTCK Duyurusu

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 20.09.2021 (bugün) tarihinde yayımlanan duyuru aşağıdaki şekildedir;

“Vem İlaç San. ve Tic. A.Ş.’ nin ruhsatına sahip olduğu “Progas 40mg İ.V. Enjeksiyonluk Liyofilize Toz İçeren Flakon” adlı ürünün 1230043 (SKT: 04/23) partisi ile ilgili olarak Kurumumuza iletilen bildirim nedeniyle, gerekli değerlendirme süreci sonuçlanıncaya kadar tedbir amaçlı olarak mevcut bulunduğu sağlık kuruluşlarında ilgili partinin kullanımının durdurulması önem arz etmektedir. İlgili sağlık mesleği mensuplarına önemle duyurulur.”

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.