• Yazarın fotoğrafıBilecik İl Temsilciliği

MART AYINDA SGK ÖDEMELERİNDEN VERGİ BORCU KESİNTİSİ YAPILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

Değerli Meslektaşlarımız,

Mart ayında SGK ödemelerinden vergi borcu kesintisi yapılan meslektaşlarımızın, muhasebecileri ile görüşerek mahsuplaşma yapılıp yapılmadığını öğrenmeleri gerekmektedir.

Mahsuplaşma yapılmamış ise ivedilikle mahsuplaşma işlemlerinin tamamlanıp, SGK İl Müdürlüğü Muhasebe Birimine 15 Nisan’dan önce bildirmeleri önemle rica olunur.

Yapılan vergi borcu kesintilerinin, vergi dairesi hesaplarında emanete alındığı, borçlardan düşülmediği bilgisi Odamıza ulaşmıştır. Meslektaşlarımızın mükerrer kesinti yaşamaması için mahsuplaşma işlemini yaptırmaları çok önemlidir.

13 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

SGK SÖZLEŞMELERİNİN DAĞITIMI HAKKINDA