KELEBEK ÇOCUK HASTALARI İÇİN YARDIMDA BULUNMAK İSTEYEN MESLEKTAŞLARIMIZIN DİKKATİNE!

Değerli Meslektaşlarımız,

Kelebek Çocuk Hastaları için 5 Haziran 2018 Salı günü Divan Otelde Hayaller Gerçek Olsa Derneği’nin düzenlediği iftar yemeği davetiyesi aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Para yardımı yapmak isteyen meslektaşlarımız İşbankası TR490006400000144003206149 iban nolu EBRU DEMİR'e gönderebilirler. (Açıklama kısmına gönderenin Adı Soyadı ve Kelebek Çocuk hastaları yazılması)

İlaç yardımında bulunmak isteyen meslektaşlarımızın ise Bepanthen Sensiderm isimli kremi Odamıza göndermelerini rica ederiz.

9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

SGK SÖZLEŞMELERİNİN DAĞITIMI HAKKINDA

Değerli Meslektaşlarımız, 2024-1 SGK sözleşmeleri 22 Nisan Pazartesi günü Bozüyük Temsilciliğimizde saat 10:00-12:00 arası, Bilecik Temsilciliğimizde saat 13:30-15:30 arası yapılacaktır. Sözleşme temi