• Yazarın fotoğrafıBilecik İl Temsilciliği

GRAM KÜTLE TAKIMI MUAYENELERİ

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere ölçü aletleri muayeneleri kapsamında eczanelerin gram kütle takımı muayeneleri 2020 den itibaren TSE tarafından yapılmaktadır.

Bu kapsamda bakanlık tarafından en son yapılan muayene tarihi 2019 olan setler için başvuru tarihleri 1 Ocak ile 28 şubat aralığındadır. 28 şubattan sonra yapılacak başvurulara bakanlık tarafından cezai işlem uygulanacaktır. Eczanelere cezai işlemleri uygulanmaması için bu başvuru tarihleri dikkate alınmalıdır.

Başvuru linki şu şekildedir:

Başvuru yapılırken yardımcı olması amacı ile oluşturulan başvuru kılavuzu ektedir.

Başvurular yapıldıktan sonra TSE tarafından, setlerin kargolanması ve kargo tarihi ile alakalı bilgilendirme tarafımıza yapıldıktan sonra duyuru yapılacaktır. Bu duyurudan önce hiçbir eczanenin TSE’nin muayene illerine kargo ile setleri göndermemesi rica olunur.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası

EK DOSYALAR BAŞVURU KILAVUZU

22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar