ECZANE ÇALIŞANLARININ EBS’DEKİ BİLGİLERİNİN BUGÜN SAAT 15:00’E KADAR GÜNCELLENMESİ HAKKINDA

Eczane Çalışanlarının EBS’deki Bilgilerinin Bugün Saat 15:00’e Kadar Güncellenmesi Hakkında

Bilindiği üzere, Bilim Kurulunca belirlenen Covid-19 Aşılama Programına ülke genelinde faaliyet gösteren tüm sağlık tesislerinde çalışan personel ile başlanması planlanmış olup, bu kapsamda eczacılarımız ve eczane çalışanlarımız da öncelikli grup içinde yer almaktadır.

Eczacı Bilgi Sistemimizde kayıtlı olan eczane çalışanları (eczane teknisyeni ve personeli) bilgisi, Birliğimiz tarafından Sağlık Bakanlığına iletilecek olup, bu bilgilerin Eczacı Bilgi Sisteminde güncel tutulması son derece önemlidir.

Eczacı Bilgi Sistemi verileri, Farma Inbox sistemi üzerinden veya https://ebs.teb.org.tr/giris/ adresi aracılığıyla, kullanıcı adı şifre ile giriş sağlanarak güncellenebilmektedir.

Eczane çalışanlarına ait veriler Birliğimiz tarafından Sağlık Bakanlığına iletileceğinden, 15.01.2021 (BUGÜN) saat 15:00’e kadar güncellenmesi için tüm meslektaşlarımızın dikkatine sunarız.